• De club van 50 van SC Balkbrug is opgericht op extra in investeringen mogelijk te maken. De leden van de club van 50 beslissen jaarlijks zelf aan welke doelen ze willen bijdragen. 

    De club van 50 heeft tot doel de vereniging te steunen in het doen van extra investeringen in het algemeen welke buiten de reguliere uitgaven van de vereniging vallen (het realiseren van extra faciliteiten). Deze hebben niet direct met voetbal te maken maar wel met het vergroten van de beleving binnen de vereniging en uitstraling van het park. Voorop staat dat in principe alle leden kunnen profiteren van de projecten en dat de resultaten voor iedereen zichtbaar zijn. Dus geen standaarduitgaven als onderhoud van het park en clubgebouw, trainingen en wedstrijden.

    Afgelopen seizoenen is er onder andere ge├»nvesteerd in polo's, een beamer, bankjes langs het veld, loopband, hometrainer, flyers, en nog meer. 

    Belangstelling om ook lid te worden van de club van 50? Neem contact op met Wouter Scholte (wouter_scholte@hotmail.com of 06-21308834).