Sponsoren

Buiter Beton

 

Adminstratiekantoor Snoyer

 

 

Versele Laga

 

Versele Laga

 

Loonbedrijf Tuin

 

Plus Supermarkt

 

D & E Interim Projecten

 

Cafe de Kroeg

 

Biocentrale Balkbrug

 

Agripro

 

Klein

 

Compagner

Club van 50

SC Balkbrug vervult een grote sociale functie in de regio Balkbrug. Jong en oud spenderen wekelijks vele gezellige uurtjes op het voetbalveld. Op initiatief van de sponsorcommissie en in navolging van veel andere verenigingen en instellingen is er vanaf heden de mogelijkheid om “vrienden van SC Balkbrug” te worden. “ Vrienden van SC Balkbrug” is voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt!

Doelstelling

De “Vrienden van SC Balkbrug” heeft tot doel de vereniging te steunen in het doen van ex tra investeringen in het algemeen welke buiten de reguliere uitgaven van de vereniging vallen (het realiseren van extra faciliteiten). Deze hebben niet direct met voetbal te maken maar wel met het vergroten van de beleving binnen de vereniging en uitstraling van het park. Voorop staat dat in principe alle leden kunnen profiteren van de projecten en dat de resultaten voor iedereen zichtbaar zijn. Dus geen standaarduitgaven als onderhoud van het park en clubgebouw, trainingen en wedstrijden.

Het bepalen van de bestedingsdoelen

Voorstellen voor besteding kunnen gedurende het gehele jaar worden gedaan door de leden van “Vrienden van SC Balkbrug”. Jaarlijks zal er een bijeenkomst worden georganiseerd en zullen de leden van “Vrienden van SC Balkbrug” worden gevraagd hun stem uit te brengen op één van de genomineerde doelen. Wat is er nu mooier om mee te mogen denken en inspraak te hebben in de vereniging waarmee u begaan bent!

Lid worden

Voor slechts € 50 per jaar (Club van 50) kan iedereen (individueel, koppel, familie) lid worden van “Vrienden van SC Balkbrug”. Dit kan door het invullen en ondertekenen van bijgaand inschrijfformulier en in te leveren bij een van de leden van de sponsorcommissie, op te sturen naar SC Balkbrug, Zwolseweg 147, 7707 AD Balkbrug, dan wel gescand per mail te zenden aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . De voorwaarden staan op het inschrijfformulier (klik hier voor het formulier) incl. de mogelijkheid tot vermelding van uw naam op het “Vrienden van” sponsorbord in het clubhuis. Het bord waarop u vermeld kunt worden ziet u hieronder! 

Kortom

Elke bijdrage is meegenomen en zal spontaan zijn vanuit een intrinsieke behoefte om de club iets extra's te bieden. Er is genoeg plaats maar het zou jammer zijn als u deze kans aan u voorbij zou laten gaan. Kortom, u maakt het verschil dus aarzel daarom niet en wordt “VRIEND VAN SC BALKBRUG”!

Facebook

Klik op het facebook logo voor de officiele facebook pagina van SC Balkbrug.

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.